Edit Content

O nama

Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Kontakt

Vodič kroz second hand shop Economy house

 • Home
 • -
 • second-hand
 • -
 • Vodič kroz second hand shop Economy house
Vodič kroz second hand shop Economy house

Kada je u pitanju kupovina odeće, svi želimo da izgledamo dobro i uživamo u kvalitetnoj garderobi po povoljnim cenama. Jedna od isplativih opcija je second hand shopping. Economy House je mesto gde se kvalitet i pristupačne cene susreću u četiri lokala širom Beograda. Pred Vama je vodič kroz second hand shop Economy house, za najbolje iskustvo kupovine!

 

Gde se sve nalaze prodavnice polovne garderobe u Beogradu Economy House?

Economy House ima četiri prodavnice na tri različite lokacije. Dve prodavnice nalaze se na Vidikovačkom Vencu 67a, jedna posvećena muškoj, a druga ženskoj odeći. Osim toga, dva lokala na Zvezdari, smeštena na Bulevaru Kralja Aleksandra 382 i 488a, nude mešovitu ponudu odeće. Bez obzira na koji lokal odlučite da posetite, očekuje vas širok asortiman garderobe za sve ukuse i potrebe.

 

Šta možete pronaći u našem second hand shopu??

Ono što izdvaja Economy House od drugih second hand prodavnica je izbor robe. Sva odeća koja se može naći u našim prodavnicama je uvezena iz zapadnih zemalja Evrope, pre svega iz zemalja Evropske Unije. Ovaj pristup obezbeđuje kupcima kvalitetnu i pažljivo odabranu odeću, uključujući poznate i renomirane brendove kao što su JACK & JONES, BOSS, LACOSTE, ZARA, TOMMY HILFIGER, H&M, NIKE, ADIDAS, CAMEL i mnogi drugi.

 

Sortiranje robe

Ono što čini našu ponudu posebnom jeste podela odeće u tri kategorije: Prva klasa, Krem klasa i Ekstra klasa.

 • Krem klasa: Odeća u ovoj kategoriji je bez tragova korišćenja i namenjena je za ponovnu prodaju. Krem klasa polovna odeća je često garderoba iz magacina velikih trgovinskih lanaca iz Evropske Unije koja se povlači iz prodaje nakon završene sezone ili se radi o robi koju su kupci vratili. Na takvoj odeći tragovi korišćenja su minimalni ili ih nema uopšte. Ova roba se uglavnom prodaje tokom perioda Nove kolekcije.
 • Ekstra klasa: Odeća u ovoj kategoriji takođe nema značajnih oštećenja i tragova korišćenja. Ova roba takođe potiče iz Evropske Unije i pažljivo je odabrana.
 • Prva klasa: Ova odeća može imati minimalne tragove korišćenja i manja oštećenja, ali su takvi nedostaci beznačajni. Odeća prve klase takođe potiče iz Evropske Unije.

 

Održavanje robe

Sva odeća koja se nalazi u Economy House je temeljno dezinfikovana i pažljivo sortirana pre nego što dospe u prodavnice u Srbiji. Ovaj proces garantuje da kupci dobijaju odeću koja je ne samo kvalitetna, već i bezbedna za nošenje.

 

Ko sve kupuje u Economy House radnjama?

Economy House je idealno mesto za sve koji žele da pronađu odlične komade garderobe po povoljnim cenama. Bilo da tražite elegantnu odevnu kombinaciju za poseban događaj, sportsku opremu, ili samo nešto udobno za svakodnevno nošenje, ovde ćete naći širok izbor.

Kako da odaberete pravi komad garderobe iz second Handa?

 • Istraživanje: Pre nego što posetite Economy House Second Hand, razmislite o vrsti odeće ili torbe koju tražite. Imajte na umu svoj stil i potrebe.
 • Proverite stanje: Pregledajte komad odeće ili torbu kako biste se uverili u dobro stanje. Economy House Second Hand stavlja veliki naglasak na kvalitet te su naši komadi probrani, dezinfikovani i kao novi.
 • Veliki izbor: Ispitajte različite lokacije i sekcije u Economy House Second Hand-u kako biste pronašli najbolje komade. Savet je da čekate nove kolekcije jer je tad izbor najveći. Ukoliko vam je ušteda prioritet, onda sačekate finalne rasprodaje.

Kako da prepoznate svoju veličinu? Uvek probajte!

Ključno pravilo prilikom kupovine second hand odeće je uvek probati komad pre nego što ga kupite. Veličine se razlikuju između različitih brendova i vremenskih perioda. Evo nekoliko saveta za određivanje da li vam nešto pristaje:

 1. Proverite etiketu: Pogledajte etiketu i pokušajte da pronađete informacije o veličini i materijalu.
 2. Probajte: Bez obzira na veličinu na etiketi, uvek probajte komad. To je najbolji način da vidite kako vam stoji i da li vam pristaje.
 3. Obratite pažnju na prilagodljivost: Odeća se može prilagoditi vašem telu uz pomoć krojača, pa razmotrite mogućnost prilagođavanja komada koji vam se posebno dopada.

Kako da odaberete boju za sebe

 • Boja odeće igra ključnu ulogu u stvaranju vašeg stila. Odabrane boje trebalo bi da komplementiraju vaš ten. Npr. topli tonovi kože najbolje izgledaju u zemljanim tonovima, dok hladni tonovi kože mogu sjajno nositi pastelnim bojama.
 • Različite boje su popularnije tokom različitih godišnjih doba. Obratite pažnju na to da li boje odgovaraju trenutnom periodu. U jesen su popularnije boje popu zelene, braon, narandžaste i sve one koje nas podsećaju na boje prirode. Polako se vraćaju karirani detalji, tvid, somot i teksas.
 • Birajte boje koje odražavaju vašu ličnost i stil. Second hand odeća nudi širok spektar boja, tako da imate priliku da eksperimentišete.

 

Kupovina second hand odeće u Economy House Second Hand je ne samo ekološki prihvatljiva i ekonomska opcija, već i prilika da izgradite jedinstven stil. Pratite ove smernice i istražite bogatu ponudu koju nudimo, i verujemo da ćete pronaći savršene komade koji će vas oduševiti. Srećno šopovanje!

Iskustvo kupovine u Economy House je jednostavno, prijatno i često donosi iznenađujuće otkriće, bilo da je u pitanju odevni komad poznatog brenda ili jedinstveni komad odeće koji će postati omiljeni deo vaše garderobe. Ne zaboravite da pratite sezone i ponude, jer u Economy House-u uvek ima nešto novo za otkriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *