Edit Content

O nama

Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Kontakt

Izvor unikatnih komada – Second Hand radnje

 • Home
 • -
 • second-hand
 • -
 • Izvor unikatnih komada – Second Hand radnje
Izvor unikatnih komada – Second Hand radnje

Savremeni svet mode je dinamičan i često prolazan. Trendovi dolaze i odlaze, a modne revije se smenjuju iz sezone u sezonu. Međutim, postoji jedan izvor koji nam omogućava da se vratimo unazad, istražimo različite epohe i pronađemo komade koji su jedinstveni i vredni pažnje – second hand radnje. Economy House, sa svojom raznovrsnom ponudom koja obuhvata vintage i modernu garderobu, kao i markiranu odeću, predstavlja pravu riznicu za one koji traže nešto posebno. Economy Hous je izvor unikatnih komada i vaš omiljeni second hand!

Vintage elegancija

Jedan od najprivlačnijih aspekata second hand radnji jeste mogućnost pronalaženja vintage komada odeće. Ovi komadi su poput dragocenih antikviteta u svetu mode. Bilo da je reč o predivnoj haljini iz 50-ih godina, elegantnom kaputu iz 60-ih ili čarobnoj suknji iz 70-ih, vintage odeća nosi dušu i priču prošlih vremena. Na primer, možda ćete pronaći originalnu dizajnersku haljinu koja je bila sinonim za eleganciju tog doba, ili jedinstveni komad koji će vas izdvojiti iz mase na narednom događaju. Ova odeća ima poseban šarm i privlačnost, a nošenjem vintage komada stvarate modnu izjavu koja je jedinstvena i ekološki odgovorna.

Moderna održivost

Second hand radnje, kao što je Economy House, takođe nude modernu garderobu koja je odličan izbor za one koji žele pratiti aktuelne trendove, a istovremeno biti odgovorni prema planeti. Kupovinom moderne second hand odeće, vi aktivno doprinosite reciklaži i smanjenju otpada. To je ekološki i održiv način kupovine, jer se postojeći komadi odeće ponovo koriste umesto da završe na deponiji. Osim toga, second hand odeća često dolazi po znatno povoljnijim cenama od novih komada istog kvaliteta. Možete kreirati savremen izgled, a da pritom ne opteretite svoj budžet.

Markirana raskoš

Jedan od iznenađujućih aspekata second hand radnji poput Economy House je mogućnost pronalaska markirane odeće po pristupačnim cenama. Možda ćete pronaći omiljeni dizajnerski brend ili luksuzni komad odeće koji ste oduvek želeli, ali vam je bio van dosega. Ovde možete ostvariti svoje modne snove bez preteranih troškova. Dizajnerski komadi second hand odeće su često u odličnom stanju i nude vam mogućnost da nosite visokokvalitetnu odeću po znatno nižim cenama. Najčešće se prvi prodaju, pa pratite akcije i svratite u svoj omiljeni Economy House lokal baš na daj nove kolekcije.

Zašto je second hand kupovina super?

 1. Održivost: Second hand kupovina podržava reciklažu i pomaže smanjenju otpada, čineći je ekološki odgovornim izborom.
 2. Unikatnost: Svaki komad second hand odeće je jedinstven i priča svoju priču, omogućavajući vam da se izdvojite iz mase.
 3. Štednja: Second hand odeća često dolazi po mnogo povoljnijim cenama od nove, što omogućava štednju novca.
 4. Kvalitet: Kvalitet i izdržljivost odeće iz prošlih vremena često su superiorni u odnosu na modernu masovnu proizvodnju.
 5. Markirana odeća: Mogućnost da pronađete markiranu odeću po povoljnim cenama čini second hand kupovinu neodoljivom.
 6. Trendi torbe po super ceni: Pored vintage komada, second hand lokali nude i savremene torbe koje su u odličnom stanju i prate aktuelne trendove.

U suštini, second hand kupovina je prava riznica ne samo za modnu zajednicu već i za sve one koji cene jedinstvenost, održivost i štednju. Economy House i slične radnje su izvori unikatnih komada koji nude najbolje od prošlih i sadašnjih modnih svetova. Takođe, sledeći put kada razmišljate o novoj torbi, ne zaboravite da second hand tržište nudi neverovatne mogućnosti za pronalaženje torbi sa stilom, dušom i održivošću. Saznajte zašto je second hand moda tako posebna i pridružite se onima koji su već otkrili čari ove vrste kupovine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *