Edit Content

O nama

Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Kontakt

Polovna garderoba krem klase – bingo za vas!

  • Home
  • -
  • second-hand
  • -
  • Polovna garderoba krem klase – bingo za vas!
Polovna garderoba krem klase – bingo za vas!

Da li znate da kod nas u radnjama kao i u veleprodajnom magacinu možete pronaći garderobu koja je kao nova (ili bukvano kao nova) iako je polovna?

Polovna garderoba krem klase  je prioritet na listi želja svih kupaca second hand/eko robe kada planiraju da sebe počaste modnim komadima koji zapravo nisu korišćeni i nošeni.

 

Polovna garderoba krem klase

 

Šta je polovna garderoba krem klase?

 

To je garderoba koja se smešta u skladišta vodećih trgovinskih lanaca zemalja Evropske Unije nakon isteka sezonske prodaje jer nije pronašla svog kupca ili je vraćena maloprodaji.

 

Naše mušterije polovne garderobe svoje omiljene komade najčešće biraju iz asortimana krem klase jer takva roba dolazi u prodaju bez tragova korišćenja i oštećenja zbog ranije upotrebe, fleka, habanja tkanine i slično.

 

Naravno, poznati brendovi koje uvozimo, među kojima su: BOSS, JACK&JONES, ZARA, LACOSTE, TOMMI HILFIGER, H&M, NIKE, ADIDAS, CAMEL i drugi, garantovano privlače kupce koji računaju na uštedu, ali ne odustaju od kvaliteta i etikete sa omiljenom markom.

 

Zbog čega kupiti krem klasu second hand robe u Economy House veleprodaji?

 

Prodajete second hand garderobu preko interneta, na pijaci ili u svojoj radnji? Onda ćete sigurno želeti da sarađujete sa nama jer:

 

  • Za svoje kupce tražite najbolju selekciju garderobe koja čuva kvalitet i estetiku kao potpuno nova odeća
  • Želite izbor od preko 5000 komada second hand odeće i obuće poznatih brendova i redovnu dopunu proizvodima iz krem klase polovne garderobe
  • Kupujete komadno ili u džakovima od 10 do 50 kg (po veleprodajnim cenama, pazarite najmanje 50 artikala/džak od 10 kg)
  • Tražite pouzdane partnere koji znaju svoj posao i imaju njuh za modu koju naši kupci vole
  • Računate na sniženja i posebne popuste zbog kojih ste zadovoljni kada podvučete crtu

 

Posetite našu veleprodaju u Žarkovu (Beograd) i odaberite vaše savršene šoping komade iz krem klase i drugih kolekcija, ili jednostavno poručite svoje odabrane artikle i mi ćemo vam ih dostaviti preko kurirskih službi.

 

Za sva pitanja nas kontaktirajte na mejl: economyhouseserbia@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *