Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Zašto Second Hand garderoba?

Kupiti polovan automobil ili stan se smatra uobičajenim, dok veliki broj ljudi ima predrasude ka kupovini polovne garderobe, ne razmatrajući prednosti ovakve kupovine. Takodje, možete pronaći unikatnu garderobu, proizvedenu i prodavanu na nekom drugom tržištu. Naša roba je sva iz uvoza iz zemalja zapadne Evrope (Evropske Unije).
U našim prodavnicama možete pronaći robu poznatih i renomiranih proizvođača, kao što su: JACK&JONES, BOSS, LACOSTE, ZARA, TOMMI HILFIGER, H&M, NIKE, ADIDAS, CAMEL…

Našu ponudu čini garderoba u okviru tri kategorije: Prva, krem i ekstra klasa.
Krem klasa je roba bez tragova korišćenja, namenjena za ponovnu prodaju. Krem klasa je najčešće roba iz magacina velikih trgovinskih lanaca iz Evropske Unije koja se povlači iz prodaje nakon završene sezone ili roba koju su kupci vratili. Na takvoj garderobi tragovi korišćenja su minimalni ili ih nema uopšte. Ova roba se uglavnom rasproda tokom perioda Nove kolekcije.

Ekstra klasa predstavlja robu bez tragova oštećenja, namenjena za ponovnu prodaju. Roba ekstra klase takođe potiče iz Evropske Unije. Tragovi korišćenja su minimalni.

Prva klasa predstavlja robu sa minimalnim tragovima korišćenja i bez značajnih oštećenja. Roba prve klase takođe potiče iz Evropske Unije

Sva garderoba koja se nalazi kod nas je dezinfikovana i sortirana pre uvoza u Srbiju.