Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Zašto Second Hand garderoba?

Kupiti polovan automobil ili stan se smatra uobičajenim, dok veliki broj ljudi ima predrasude ka kupovini polovne garderobe, ne razmatrajući prednosti ovakve kupovine.

  • U našim prodavnicama možete pronaći unikatnu garderobu, proizvedenu i prodavanu na nekom drugom tržištu. Naša roba je sva iz uvoza iz zemalja zapadne Evrope (Evropske Unije).
  • U našim prodavnicama možete pronaći robu poznatih i renomiranih proizvođača, kao što su:  JACK&JONES, BOSS, LACOSTE, ZARA, TOMMI HILFIGER, H&M, NIKE, ADIDAS, CAMEL…
  • Imamo širok asortiman ženske, muške i dečije garderobe, kao i mnoge druge dodatke, kao što su šalovi, kape, kućna galanterija…
  • Našu ponudu čini garderoba u okviru tri kategorije: Prva, krem i ekstra klasa.

Krem klasa je roba bez tragova korišćenja, namenjena za ponovnu prodaju. Krem klasa je  najčešće roba iz magacina velikih trgovinskih lanaca iz Evropske Unije koja se povlači iz prodaje nakon završene sezone ili roba koju su kupci vratili. Na takvoj garderobi  tragovi korišćenja su minimalni ili ih nema uopšte. Ova roba se uglavnom rasproda tokom perioda Nove kolekcije.

Ekstra klasa predstavlja robu bez tragova oštećenja, namenjena za ponovnu prodaju.  Roba ekstra klase takođe potiče iz Evropske Unije. Tragovi korišćenja su minimalni.

Prva klasa predstavlja robu sa minimalnim tragovima korišćenja i bez značajnih oštećenja. Roba prve klase takođe potiče iz Evropske Unije

Sva garderoba koja se nalazi kod nas je dezinfikovana i sortirana pre uvoza u Srbiju.

0
Komada robe uveženo iz inostranstva
0
Artikala u našim prodavnicama
0
Zadovoljnih klijenata

Šta nas izdvaja od ostalih Second Hand prodavnica u Srbiji?

Definitivno naš koncept poslovanja. Mi prodajemo robu po popularnim cenama i našu zaradu baziramo na prometu.

Prodajni ciklus se u našim radnjama odvija u tri perioda:

I – Nova kolekcija

Radnja se puni novom robom i tokom ove prodajne faze je najveći izbor najkvalitetnijih artikala.

II – Sniženja

Tokom ovog perioda se sva roba koja se nalazi u prodaji nalazi na sniženjima, koja mogu iznositi od 10% – 30%.

III – Rasprodaja

Ovo je završna faza u prodajnom ciklusu i tokom nje roba može biti snižena do 50%, ili se može prodavati po 750, 450, 250 ili čak 100 dinara po artiklu. Cilj je da se prodajni prostor u potpunosti isprazni i tako napravi mesto za novu kolekciju.

Nakon rasprodaje, radnja se prazni u potpunosti i puni sa novom selektovanom robom čime otpočinje  Nova kolekcija.

Prva ruka iz Evropske Unije

Najbolja i najkvalitetnija garderoba za svačiji ukus kod nas

Kontaktirajte nas