Edit Content

O nama

Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Kontakt

Prodavnica polovne garderobe – Second Hand Shop

 • Home
 • -
 • second-hand
 • -
 • Prodavnica polovne garderobe – Second Hand Shop
Prodavnica polovne garderobe – Second Hand Shop

Bilo da je zbog pristupačne cene, kvalitetne odeće ili održivosti materijala, i punije osobe žele da u prodavnicama polovne garderobe pronađu komade koje će zavoleti i iznositi. Svi znamo da je teško pronaći garderobu koja vam se istovremeno dopada ali i odgovarara obliku tela i veličini. Veličine koje danas možemo pronaći dosta variraju od samog brenda koji biramo, dok se kroj skoro i ne razlikuje od veličine do veličine. Slede mali saveti za kupovinu kad je u pitanju polovna garderoba za punije osobe!

Kako kupovati polovnu garderobu kao punija osoba – mali saveti

Svakako ste primetili da su prodavnice polovne garderobe vrlo često odabir punijih. Zašto? Ključ jeste raznovrsnost. Iako trendovi postoje, neophodno je pronaći komade koji odgovaraju i punijim osobama, njihovoj građi, kilaži ali i ličnim preferencijama. Prodavnice polovne garderobe su baš takvo mesto, mesto gde svako može pronaći neki komad baš za sebe. Bilo da volite da eksperimentišete ili se orijentišete ka klasičnim komadima, svakako ćete pronaći nešto što će vam odgovarati.

 • Isprobajte, ne obazirite se na veličine

Standardi se razlikuju kroz vreme i među brendovima. Nemojte obraćati pažnju na etikete, već isprobajte. Iste veličine ali različiti krojevi i materijali neće svakome stajati isto. Nemojte se obeshrabriti ukoliko vam je broj koji obično nosite mali, samo nastavite sa razgledanjem jer vaš savršeni odabir sigurno čeka. Osećajte se prijatno u radnji.

 • Garderoba za punije je u “regularnim” prodavnicama često skuplja

Second hand kupovina vam štedi novac. U second hand radnjama ne postoji razlika u ceni i brojevima, a to znači da možete pronaći trendi komade po pristupačnoj ceni. Garderoba za vas više ne mora biti skuplja od ostatka radnje. Uz to valja i spomenuti da je prijatno kupovati u radnjama u kojma stalno važe popusti i cene stalno padaju.

 • Dobro pregledajte sve

Ukoliko prodavnica garderobe ima deo posvećen isključivo punijim osobama, pregledajte ga, ali se nemojte zaustavljati tu! Vrlo često se garderoba za punije deklariše kao “oversize” iako to nije, zato dobro pregledajte sve. Ukoliko ste žena, pregledajte i deo sa muškom garderobom, nikada se ne zna šta možete pronaći.

 • Razmislite o malim izmenama

Ukoliko vas neki mali detalj na komadu koji vam je zapao za oko odvraća od kupovine istog, porazmislite o izmenama. Da li biste to mogli da popravite? Svakako je lakše eksperimentisati kada znamo da nismo dali mnogo novca na komad garderobe, a male alteracije mogu udahnuti nov život u sve što nabavite.

 • Razmislite kako sve možete upotrebiti neki komad odeće

Promenite način na koji gledate garderobu, razmislite kako nešto možete nositi. Ono što je jednoj osobi tunika, drugoj može biti haljina, zar ne?

 • Ne izbegavajte komade koje ne možete zakopčati

Košulje i sakoi vrlo često mogu biti pravi izazov za punije, ali nemojte dozvoliti da vas to spreči od kupovine nečega što vam se dopada. Kombinujte komade slojevito, ne morate ih zakopčavati.

Svako vreme nosi svoje trendove, a kako se trendovi menjaju, tako se menja i garderoba. Na kraju, kupovina i moda su samo vaš odabir, pustite mašti na volju i uživaje u kupovini koja uključuje sve veličine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *