Edit Content

O nama

Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Kontakt

Firmirana second hand garderoba – 5 razloga zašto da se odlučite za to

  • Home
  • -
  • second-hand
  • -
  • Firmirana second hand garderoba – 5 razloga zašto da se odlučite za to
Firmirana second hand garderoba – 5 razloga zašto da se odlučite za to

Prodavnice second hand garderobe nekada su bile nužan izbor onih koji nisu sebi mogli da priušte kupovinu nove. Danas to više nije slučaj. Zbog svoje raznovrsnosti koju nude, pristupačnosti i održivosti, postale su popularna mesta za kupovinu, kako kod nas, tako i širom sveta. Neretko se u prodavnicama second hand garderobe nalaze i firmirani komadi, zato ćemo vam navesti pet razloga zbog kojih biste mogli da posetite second hand prodavnicu, ukoliko ste u potrazi za dobrim komadom firmirane odeće.

1.     Kupovina second hand garderobe pomaže očuvanju prirode

Jedan od vodećih zagađivača planete danas je modna industrija. „Brza“ moda, kako se popularno naziva, postala je mašinerija emitovanja ugljen dioksida u atmosferu, a svake godine tone bačene garderobe završi na deponijama. Kupovinom second hand garderobe smanjujete potrebu za nepotrebnom proizvodnjom iste, samim tim reciklirate i podržavate održivu modu.

2.     Firmirana second hand garderoba je pristupačnija

Svima je poznato kako se cene firmirane garderobe mogu kretati. Ukoliko želimo neki komad poznatog brenda, verovatno moramo da odvojimo mnogo novca za njega. Nekada je to nemoguće, naročito ukoliko želimo da isključivo kupujemo u prodavnicama nove garderobe. Firmirana second hand garderoba je zbog mnogo veće pristupačnosti postala jako popularna, pa tako za mnogo manje para možete nabaviti firmirani komad odeće koji ste dugo želeli a niste mogli da priuštite.

3.     Firmirana garderoba je uglavnom kvalitetnija

Firmiran garderoba je uglavnom dosta kvalitetnija. Materijali poznatih brendova su uglavnom prirodniji, komadi odeće bolje obrađeni a dizajn prepoznatljiv. Ovakva, ona i posle mnogo godina izgleda dobro i kvalitetno pa se lako može ponovo iskoristiti.

4.     Firmirana polovna garderoba nudi vam originalnost

Bilo da se odlučite za neki moderniji model ili „vintage“ komade odeće, u prodavnici second  hand garderobe definitivno možete pronaći veliki izbor raznovrsne i jedinstvene garderobe. Moda je živa, ona se menja, uvek je u pokretu pa ono što je bilo popularno pre možda desetak godina može se vrlo lako ponovo vratiti. Zato je kupovina firmiranih second hand komada uvek pametan izbor ukoliko želite da svoj garderober obogatite unikatnim komadima!

5.     Kupovina second hand garderobe pomaže lokalnu ekonomiju

Bez obzira da li živite u manjem ili većem gradu, ukoliko se odlučite da kupovinu obavite u prodavnici second hand garderobe, pomoći ćete razvoju lokalne ekonomije i uspešnosti poslovanja malih trgovaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *