Edit Content

O nama

Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Kontakt

Brendirana polovna garderoba – Najbolji Second hand shop

  • Početna
  • -
  • second-hand
  • -
  • Brendirana polovna garderoba – Najbolji Second hand shop
Brendirana polovna garderoba – Najbolji Second hand shop

Moda je oduvek deo naše svakodnevnice, ono što nosimo reflektuje i to ko smo, pa je ljudima oduvek bilo važno šta će obući. Trendovi su se sa godinama menjali ali su kako žene tako i muškarci oduvek pokušavali da idu u korak sa trendovima.

Po čemu se razlikuje polovna garderoba?

U čemu je zapravo razlika između brendirane i regularne garderobe? Da li je ona stvarno bolja i vrednija?

• Kvalitet materijala i izrade – Prva i najupečatljivija razlika je u materijalu i kvalitetu izrade. Poznati brendovi se najčešće odlučuju za upotrebu prirodnih i kvalitetnijih materijala kao što su svila, šifon, saten, itd. Ova garderoba je mnogo bolje obrađena, mnogo bolje prati liniju tela i sama po sebi izgleda znatno kvalitetnije.

• Trajnost – Kvalitetni materijali i boje, obrada, sve skupa čini da brendirana garderoba traje najčešće mnogo duže od regularnih komada. Brendirana garderoba često je i „vanvremenska“, moderna ali istovremeno i dovoljno jednostavna da se može nositi iz sezone u sezonu.

• Jedinstven i prepoznatljiv izgled – Brendirana garderoba se izdvaja svojom specifičnošću, ne samo u kvalitetu već i izgledom.

Polovna brendirana garderoba

Brendirana garderoba je vrlo često van budžeta mnogih, zato se često ljudi odlučuju da kvalitetnu brendiranu garderobu nabave na neki jednostavniji način. Jedan od njih je i kupovina u prodavnicama polovne garderobe.
Mnoge „second hand“ prodavnice nude veliki izbor brendiranih komada po jako povoljnim cenama.
Svoje omiljene komade odeće tako možete pronaći po jako pristupačnim cenama. Brendirana garderoba dolazi sortirana i dezinfikovana, bez ikakvih oštećenja ili sa minimalnim tragovima korišćenja.
Najjednostavniji način da dođete do brendirane polovne garderobe

Na vašu sreću, a naše zadovoljstvo, postoje second hand radnje koje su vam dostupne i u kojima se zaista prodaje brendirana roba. Ukoliko je ovo nešto što vas interesuje, preporučujemo da na mrežama aktivno pratite kad se u nekoj od naših radnji pojavi nova kolekcija. Na ovaj način prvi dolazite u konktat sa njom, pa vam je i izbor najširi.
Ukoliko pak zaobiđete nove komade, preostali su do sledeće kolekcije na velikim popustima.

Zamislite da svoj garderober obogatite brendiranom garderobom a da ste za takav komad odvojili samo 100 dinara? To može samo Economy House. Posetite nas Second hand Shop Bulevar i Second Hand Shop Vidikovac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *