Edit Content

O nama

Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Kontakt

Polovna garderoba za punije osobe: kako uštedeti novac i izgledati sjajno!

  • Početna
  • -
  • second-hand
  • -
  • Polovna garderoba za punije osobe: kako uštedeti novac i izgledati sjajno!
Polovna garderoba za punije osobe: kako uštedeti novac i izgledati sjajno!

Kupovina garderobe za punije osobe može biti izazovna i skupa. Međutim, postoji jedan način da se uštedi novac i izgleda sjajno – kupovina polovne garderobe za punije osobe.

U ovom članku ćemo istražiti prednosti kupovine polovne garderobe za punije osobe i pružiti nekoliko saveta za pronalaženje kvalitetnih komada koji će vam savršeno odgovarati.

 

Prednosti kupovine polovne garderobe (second hand shop)

 

Postoji mnogo razloga zašto bi svi, pa i punije osobe, trebalo da razmotre i kupovinu polovne garderobe.

Nabrojaćemo nekoliko:

 

  1. Ušteda novca: Polovna garderoba je obično jeftinija od nove, što vam omogućava da uštedite novac.
  2. Održivost: Kupovina polovne garderobe smanjuje količinu tekstila koja se baca, što je dobro za okolinu.
  3. Raznolikost: Kupovina polovne garderobe vam omogućava da pronađete jedinstvene komade koji se možda ne nude u običnim prodavnicama.
  4. Kvalitet: Starija garderoba je često izrađena od kvalitetnijih materijala i ima bolju izradu od jeftinijih, novijih komada odeće.

 

Polovna garderoba za punije osobe u Economy House

 

U second hand shopu Economy House, na naše 3 lokacije nudimo i polovnu garderobu za punije osobe. Takođe, imamo dobar izbor veličina i stilova.

Posetite nas i probajte garderobu. Važno je probati odeću prije nego što je kupite kako biste bili sigurni da vam dobro pristaje i osećate se prijatno u njoj.

U našem asortimanu imamo i brendove koji se fokusiraju na punije osobe. Mnogi brendovi koji se fokusiraju na velike veličine imaju izvanredan izbor odeće.

Posetite nas na naše 3 lokacije: Vidikovačka pijaca, Bulevar Kralja Aleksandra i Ustanička. Izaberite najbolje za sebe po povoljnim cenama!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *