Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da smo otpočeli  sa prodajom robe na veliko u našem veleprodajnom magacinu u Beogradu (Žarkovo).

Nudimo posebne pogodnosti za kupce koji robu nabavljaju za dalju prodaju putem interneta (oglasi, You Tube live, Instagram, Facebook itd) kojima preporučujemo kupovinu na komadno biranje,  kao i za vlasnike manjih radnji kojima preporučujemo kupovinu sortiranih artikala u džakovima od 10 kg (na primer 10 kg muških farmerki, 20 kg haljina, 10 kg dukseva sa kapuljačom…).

Naš cilj je uspostavljanje dugoročne i održive saradnje sa partnerima, od koje će svi imati interes.

Iz našeg iskustva u maloprodaji, zaključili smo da vlasnici second hand prodavnica sa manjim kvadraturama lokala, imaju problem sa skladištenjem robe, jer veliki džakovi od 25 + kilograma zauzimaju mnogo prostora. Takva pakovanja traže nabavku velike količine robe da bi se radnja popunila sa svim potrebnim artiklima, što zarobljava novac, koji umesto da je dostupan vlasniku, stoji u robi. Kupovinom manje količine robe (pakovane po 10 kg), moguće je popuniti butik sa svim potrebnim artiklima i naknadno dopunjavati sa robom koja se najbolje prodaje.

Roba se može kupiti na komadno biranje u našem magacinu ili je možemo poslati kurirskom službom. 

Aktuelni cenovnik možete preuzeti klikom na dume ispod.