Edit Content

O nama

Kompanija Economy House d.o.o. je porodična firma, osnovana u julu 2021. godine, sa sedištem u Beogradu. Naša delatnost je maloprodaja i veleprodaja second hand tekstila.

Kontakt

Kako početi posao sa second hand odećom? – posetite našu veleprodaju

 • Home
 • -
 • second-hand
 • -
 • Kako početi posao sa second hand odećom? – posetite našu veleprodaju
Kako početi posao sa second hand odećom? – posetite našu veleprodaju

Da li ste razmišljali da pokrenete posao sa second hand odećom? Ova oblast poslovanja je sve popularnija i donosi brojne prednosti – od održivosti do ekonomske isplativosti. Ako ste spremni da se upustite u svet second hand mode, Economy House Second Hand nudi vam fantastičnu priliku kroz našu veleprodaju. Smeštena u Žarkovu, naša veleprodaja je mesto gde počinje vaša avantura u svetu second hand mode. Evo svega što trebate znati o tome kako početi posao sa second hand odećom i zašto biste trebali posetiti našu veleprodaju.

Posao sa second hand odećom

Second hand industrija doživljava pravi procvat u današnjem svetu. Ljudi su sve svesniji važnosti održivog života, a kupovina second hand odeće je odličan način da podržimo očuvanje resursa planete. Osim toga, second hand odeća nudi odličan odnos između cene i kvaliteta. To je razlog zbog kog ovaj sektor posluje neverovatnom brzinom i zašto je investiranje u ovu industriju pametna odluka.

Posetite našu veleprodaju – Economy House Second Hand

Naša veleprodaja u Žarkovu je deo Economy House Second Hand poslovanja i vaša prva stanica. Ovde možete pronaći širok asortiman kvalitetne second hand odeće i dodataka, sve po veoma pristupačnim cenama. Kroz našu veleprodaju, mi vam omogućavamo da postanete deo ove uspešne priče.

Prednosti poslovanja sa Economy House veleprodajom

 1. Raznolik asortiman

Naša veleprodaja nudi širok spektar odeće za žene, muškarce i decu, kao i modne dodatk. Ovo vam pruža mogućnost da obogatite svoju ponudu i privučete raznoliku klijentelu.

 1. Kvalitet i pouzdanost

Economy House je sinonim za kvalitet i pouzdanost. Sva naša odeća je pažljivo pregledana i dezinfikovana pre nego što stigne do vas. Možete biti sigurni da nudimo proizvode visokog kvaliteta.

 1. Ekonomične cene

Naša cena po kilogramu je izuzetno konkurentska. Ovo vam omogućava da ostvarite značajne uštede i postavite privlačne cene za svoje kupce. Profitabilnost je ključna za uspeh u ovom poslu, a mi vam pomažemo da je ostvarite.

 1. Podrška za kupce

Naš tim je tu da vam pomogne tokom celog procesa. Ako imate pitanja, nedoumice ili vam je potrebna pomoć oko izbora robe, slobodno nas kontaktirajte. Naša podrška za kupce je jedna od stvari koja nas izdvaja.

Kako početi sa second hand poslom

Ako želite da započnete posao sa second hand odećom, evo nekoliko koraka koje trebate preduzeti:

 1. Istraživanje tržišta

Pre nego što se upustite u posao, važno je razumeti svoje tržište. Koja je ciljna grupa koju želite privući? Gde će se vaša radnja nalaziti? Koja je konkurencija u vašem regionu? Istraživanje tržišta će vam pomoći da postavite temelje za uspešan posao.

 1. Planiranje prodaje

Postavite svoj poslovni plan i strategiju prodaje. Razmislite o tome kako ćete privući kupce, kako ćete promovisati svoj biznis i kako ćete upravljati zalihama. Obavezno se upoznajte sa zakonima i regulativama koje se odnose na prodaju second hand odeće u vašoj oblasti.

 1. Nabavka robe

Jedan od ključnih elemenata uspeha u second hand poslu je nabavka kvalitetne robe. To je gde Economy House Second Hand veleprodaja dolazi u igru. Posetite našu veleprodaju i pronađite fantastične komade odeće po izuzetnim cenama.

Nabavka robe kod nas će vam omogućiti da započnete posao sa odličnim proizvodima i konkurentnim cenama, što će vam pomoći da izgradite zadovoljnu i lojalnu klijentelu.

Odluka o pokretanju posla sa second hand odećom može biti jedan od najboljih koraka koje ćete napraviti. Economy House Second Hand vam pruža mogućnost da to ostvarite. Neka vaša avantura u svetu second hand mode počne već danas. Posetite našu veleprodaju u Žarkovu, istražite našu ponudu na veb stranici, i započnite svoj uspešan posao!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *